Lyse Netter 2019 – Kick-off på House of Foundation

Velkommen til festival-kick-off på House of Foundation 23. mars. Vi har tre band som spiller: Grand Island (i duoformat!), Pom Poko & Steven Wilson Quartet. Det blir altså god musikk, noe digg å bite i & en forsmak på sommerens festivalstemning. Velkommen!

 

Billetter sendes på mail ! Ikke per post som det automatiske svaret sier.

Gebyr på 19,- tilkommer på bestillinger fra 1-3 billetter

 

Grand Island (duo)

Grand Island har gjennom sin 14-årige levetid etablert seg som et av Norges mest spennende og innovative band. 11 millioner strømminger senere kan bandet blant annet se tilbake på fem kritikerroste albumutgivelser, et energisk konsertrenomme, flere Spellemannsnominasjoner (blant annet beste album), musikkvideopriser og en rekke radiolåter. Siden starten i 2004 har de turnert store deler av Europa, deltatt på SXSW og Eurosonic, samt spilt på mange av de største scenene og festivalene i Norge og på kontinentet. Bandet er i gang med å slippe sitt sjette album, «Young Hawk and I» og ivrer etter å komme tilbake på scenen igjen etter en pause til innspilling og andre prosjekter. Det var konsertene som satte bandet på kartet og ble utgangspunktet for en voksende og lojal tilhengerskare.

I anleding LNs kick-off stiller de i et sjeldent duoformat med brødrene Gustavsen, som begge er fra Moss.

Pom Poko:

Pom Poko overbeviste stort da de varmet opp for Honningbarna på House of Foundation mars 2018. Såpass at vi har ventet på en anledning til å invitere dem igjen. Det unge Trondheims-bandet med røtter fra jazzlinjen på NTNU har på svært kort tid gjort seg bemerket både i Norge og Europa, til tross for at de kun har sluppet fem låter. Debutalbumet kommer i februar. Groovy komposisjoner, spretne gitarer, vokalist Ragnhild Fangel Jamtveits karikaristiske stemme og låter du ikke hadde forventet å få på hjernen, gjør Pom Poko til en leken, intens og uforutsigbar liveopplevelse.


Steven Wilson Quartet:

The Quartet is a rock-and-roll band made up of Martin Steffensen, Svein Erik Martinsen Ånestad, Morten Solnørdal Urfjell and Steven Wilson. Steffensen and Wilson are former members of Superfamily, Ånestad is considered to be one of Norways finest jazz/blues guitarists, and drummer Urfjell has a one-of-a-kind sound, combining New Orleans funk, jazz and rock. The Quartet is currently fine-tuning material for live performances and recordings.

 

18-års aldersgrense.

Mindreårige slippes inn med verge.

    Grand Island, Pom Poko, Steven Wilson Quartet: Lyse Netter 2019 – Kick-off på House of Foundation

Andre kunder kjøpte også: