Deretter

349,-

Diktsamlingen Deretter - som er ute nå - er et felles kunstprosjekt over landegrenser, et unikt samarbeid mellom to poeter fra to land: norske Endre Ruset og engelske Harry Man. Samarbeidet har pågått over fire år, der tekst, visuell profil og komposisjon er blitt utvekslet og utviklet i fellesskap. Det er kanskje mest presist å beskrive boken som et «samskrift», skrevet for et norsk originalverk i diktform. Samlingen kommer også ut på engelsk, i en forkortet utgave, under tittelen Thereafter (Hercules Editions). Fire av Endre Ruset sine dikt vil også bli publisert av det britiske tidsskriftet Poetry in Translation.   

Deretter er en diktsamling som forsøker å minnes de som mistet livet i terroraksjonen i Regjeringskvartalet og på Utøya. Tekstene går samtidig i dialog med sorgdiktning fra litteraturhistorien.

Endre Ruset (f. 1981) er tidligere kunstnerisk leder ved Norsk litteraturfestival og mottok Bjørnsonstipendet i 2005 for boken Kims lek.
 
Harry Man (f.1982) er en anerkjent poet på indie publishing-scenen i Storbritannia. Han kommer fra Aylesbury og er oppvokst i Sør-London. Han beskrives som en spennende ny stemme innen britisk poesi og har vunnet en rekke priser. Blant annet UNESCO Bridges of Struga Award.

Andre kunder kjøpte også: