Barnefestival på HOF 2018: Voksen

Endelig !

3. november blir det igjen barnefestival på House of Foundation ! Vi har satt sammen et program med både det ene og det andre – bok, mat, musikk, kunst, litt tøys & diverse aktiviteter.

Deltakere/bidragsytere:

Lars-Ingar Bragvin Andresen, Yasmin Nashat Baggerød, Eldbjørgs ballett- og dansestudio, Ruth Lillegraven, Agnar Lirhus, Rune Markus, Meg og kameraten min, Simon Stranger, Ingeborg Øien Thorsland, Astri Tonoian & William Winther Magic

 

Dørene åpner kl. 12.00,

Programstart: 12.30

Gebyr på 19,- tilkommer på bestillinger på 1-3 billetter.
 

Skrevet om tidligere festivaler:

«Det er lett å bli sjarmert av House of Foundation. Fra en gammel mur- bygning i Møllebyen i Moss har det sprunget ut et usedvanlig driftig og oppofrende fellesskap med sans for kvalitet. Huset rommer arbeids- og visningsrom for kunstnere, Audiatur bokhandel, litteraturhus, film- klubb, det lille husforlaget H//O//F – alt under ett tak. Et knippe ild- sjeler har stablet dette opp på ren idealistisk innsats. Jeg besøkte ste- det for første gang i anledning HoFs kulturfestival for barn, og ble så begeistret for hva de står for, hva de får til og hva de utstråler at jeg fablet om å innrette et lite rede og bare slå meg ned der.»

«… En gledesfylt avslutning på en vellykket festival, som var preget av overskudd og sjenerøsitet fra ende til annen.»

– Eirik Høyer Leivestad, Periskop.no

     House of Foundation (red.): Barnefestival på HOF 2018: Voksen

Andre kunder kjøpte også: