Sakprosauka i Moss 19 – Inger Merete Hobbelstad (20. oktober)

Hun har hittil overlevd 14 statsministre – fra Winston Churchill til Theresa May. Hun er den monark i verden som har sittet lengst på tronen. Årene med Elizabeth er som et eventyr.

20. oktober kl 15.30 kommer Inger Merete Hobbelstad til House of Foundation for å fortelle om boken «Årene med Elizabeth» (Kagge Forlag, 2019).

Boken bringer deg dypt inn i de kongelige gemakkene. Her får du de ukjente historiene fra dronning Elizabeths eventyrlige år og fra dronningfamiliens mange dramaer, om forelskelser, feider og skilsmisser, og et granskende blikk på hva det er som egentlig skjer når millioner av mennesker gråter over en prinsesses død eller fryder seg over et kongelig bryllup. Inger Merete Hobbelstad skriver med letthet, med sans for pikante detaljer og lange historiske linjer, med sjarm og sensibilitet om det britiske kongehus, om hver av kongefamiliens sentrale medlemmer og om britisk historie. ÅRENE MED ELIZABETH er et overflødighetshorn av morsomme, tragiske, uhørte og uforglemmelige historier. Boken er rik på kunnskaper og skarpe analyser. Midt i fortellingen står Elizabeth: Datter, søster, mor, hustru, men fremfor alt – dronning.

Inger Merete Hobbelstad (f. 1980) er journalist, opprinnelig fra Hokksund. Hun har mastergrad i litteraturvitenskap, og har vært anglofil fra barnsben av. Hun er ansatt som kulturjournalist i Dagbladet. I 2016 ga hun ut boken Å LEVE MED SHAKESPEARE (Tiden Forlag). ÅRENE MED ELIZABETH er hennes første bok på Kagge Forlag.

Sakprosauken på House of Foundation avholdes i 2019 for første gang. Tanken er at dette skal bli et årlig arrangement.

    Inger Merete Hobbelstad: Sakprosauka i Moss 19 – Inger Merete Hobbelstad (20. oktober)

Andre kunder kjøpte også: