Når jeg er hos deg

349,-

En kvinne faller fra taket av en bygård på Frogner Plass i Oslo. Sammen med Stella oppe på taket er også mannen hennes. Ingen av de som er vitne til hendelsen er i stand til å fastslå om det som utspiller seg på taket er et uhell eller et drap. Faller hun eller blir hun dyttet? Forsøker han å holde henne fast, eller forsøker han å skyve henne fra seg? Er det en omfavnelse eller et basketak? Med dette suggestive bildet som omdreiningspunkt blir NÅR JEG ER HOS DEG en storslått og gjennomkomponert historie om kjærlighetens gravitasjonskraft.

NÅR JEG ER HOS DEG forteller historien om et to sekunder langt fall. En historie som blir fortalt gjennom mange stemmer, der hver og en av dem forsøker å fortelle om Stella, mens de kanskje mest av alt forteller om seg selv: Martin, som lot seg heise opp foran vinduet hennes mens han satt på en avokadogrønn italiensk sofa; datteren Amanda som forteller eventyr for seg selv og søsteren om hvordan Stella fremdeles faller; og Aksel, en mann med lidenskap for pariserhjul og musikk. Og dessuten politietterforskeren Corinne Danielsen, også kalt Koret, som omtaler seg selv som den fete kvinnen.

NÅR JEG ER HOS DEG er en original roman merket av svart humor, en mørk og skimrende studie i hengivelse, høydeskrekk og svimlende ensomhet.

Nøkkelord: Prosa Roman

Andre kunder kjøpte også: