Konsert med Ingrid Olava på House of Foundation 10 mars, 2017Ingrid Olava spiller konsert på House of Foundation 10. mars 2017.

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.

Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Summer House», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Brand New Oslo» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.

Ingrid Olava har gjennom 10 år laget vakker popmusikk til oss. Nå går begeistrede rykter om at hun har begynt å lage låter også på norsk. Lørdag 1. oktober fikk vi første smakebit med en sterk og vakker fremføring av låta HEKT på NRK Lindmo.

HEKT er tittelsporet på en tospråklig EP som ble til dypt inne i en svensk skog. På let etter ny retning ble det viktig å omfavne både norsk og engelsk, det umiddelbare og direkte, og det mer poetiske og innadvendte. Resultatet har blitt en dypt personlig, og ganske så cinematisk utgivelse.

Vinterteren 2016 /2017  blir svært spennende for Olava. I tillegg til flere planlagte utgivelser av ny musikk, en rekke konserter og flere musikkvideoer, skal hun også som skuespiller delta i flere filmprosjekter.

Vi er glad for igjen å kunne invitere til en intim konsert med denne særegne artisten!

 

Gebyr på 19,- tilkommer på bestillinger fra 1-3 billetter


http://ingridolava.info/
https://www.facebook.com/ingridolava
https://www.instagram.com/ingridolava/

    Ingrid Olava: Konsert med Ingrid Olava på House of Foundation 10 mars, 2017