Vevet

En engelsk hage bereder grunnen for en evolusjonsfantasi i miniatyrformat. Barna har innrettet seg i et viltvoksende rhododendrarium, der de leser bøker og foretar jordomseilinger under havet. Her møtes Les enfants terribles og forestillingen om et opphav: fylogenesen.

Sigurd Tenningen, f. 1982, er masterstipendiat i Nordisk ved Universitetet i Agder, og redaksjonsmedlem i Vagant og Au petit garage. Han bokdebuterte med Gæa (Gasspedal, 2007). Denne høsten er han også aktuell med «Bokstavene» (Gasspedal Animert #2). Bor i Kristiansand.

[NOORD] utgis i samarbeid mellom de tre nordiske forlagene Gasspedal (N), [FINGERPRINT] (DK) og OEI editör (S), som en litterær utveksling der poesi og prosa krysser landegrensene og utkommer samtidig på sine respektive originalspråk i Norge, Danmark og Sverige.

Utgivelsene utkommer simultant i alle tre land, og lanseres på en opplesningsturné i København, Stockholm og Bergen/Oslo.

Serien er formgitt av den svenske kunstneren og grafikeren Christopher West, og silketrykt på et offsettrykkeri i Nijmegen.

Opplaget er på 1000 eksemplarer. Utgivelsene er gratis og gjenopptrykkes ikke.

Nøkkelord: NOORD

Andre kunder kjøpte også: