En aften med Michael Krohn på House of Foundation (14. september)

Konsert og utstilling med Michael Krohn på House of Foundation 14. september, support: Charlotte Jacobsen.

 

Dørene åpner kl. 20.00

Konserstart: 20.30

Merknad: Gebyr på 19,- tilkommer på bestillinger fra 1-3 billetter

 

For de med interesse for norsk rock trenger Michael Krohn neppe noen nærmere presentasjon. 14. september spiller han konsert på House of Fondation OG viser frem bilder han selv har malt ! I over 30 år har han satt sitt preg på denne sjangeren, ikke minst på grunn av sine velformulerte galgenhumoristiske tekster.

Vi lar like gjerne hovedpersonen selv fortelle hvorfor han har begynt med akustiske konserter:

«Jeg har ved noen anledninger fremført låtene mine akustisk eller nedpå og fått gode tilbakemeldinger på det. Først og fremst fordi tekstene kommer bedre fram. Det ligger litt i kortene at det ikke er de heftigste rockelåtene det blir lagt mest vekt på, men heller de litt roligere låtene man kan sitte og lytte til. Så etter å ha blitt nødt til å ta unplugged konseptet ut til et bredere publikum bøyer jeg meg for folkets vilje og ønsker velkommen til en avslappet aften med lavthengende lyrikk»

Med seg har han den eminente keyboardisten Geir Bratland.

Support: Charlotte Jacobsen

Den dyktige vokalisten og låtskriveren fra det kritikerroste bandet Charlotte & The Co-Stars har ved flere anledninger blitt omtalt som en av norsk rocks beste kvinnelige vokalister. Hun skriver låter med mørke,melankolske tekster, men med en råskap og dynamikk som hører et rockehjerte til. Denne kvelden stiller hun med gitaristen fra bandet, Thomas Borge, og de spiller nedstrippede versjoner av Charlotte & The Co-Stars låter.

En perfekt høstaften altså.

    Michael Krohn: En aften med Michael Krohn på House of Foundation (14. september)

Andre kunder kjøpte også: