Intimkonsert med Stein Torleif Bjella på House of Foundation

3. februar kan du oppleve Stein Torleif Bjella både som forfatter og soloartist på House of Foundation.

 

Merknad: Gebyr på 19,- tilkommer på bestillinger fra 1-3 billetter

 

Bjella er denne høsten aktuell med boken «Jordsjukantologien» på Oktober forlag, en bok som har fått meget god kritikk. Ingunn Økland skriver blant annet følgende i Aftenposten:

«Bjella gjør en god bokdebut. En forfriskende diktsamling med uvanlig stort publikumspotensial ... Stilistisk nærmer han seg lauget av norske poeter ... Samtidig er dette en diktsamling som handler om folk og miljøer som er mildest talt underrepresentert i poesihistorien ... det [er] stas at Jordsjukantologien henvender seg til et bredt publikum og bringer friskt blod til sjangeren ...»

Som artist debuterte Stein Torleif Bjella med «Heidersmenn» i 2009, og mottok godord fra hele landet. Siden har samtlige tre etterfølgende album, sist «Gode liv» fro 2016, vært helt i toppskiktet på den norske albumlista. Han har mottatt Spellemann, Prøysenprisen, Edvardprisen og flere til.

 

«Stein Torleif Bjella er vår tids Prøysen!» skrev Aftenpostens anmelder om musikkteateret Kan nokon gripe inn, der Bjella skrev låtene til forestillingen. Teateret fikk en sekser på terningen i Aftenposten

 

«Norges beste band» var oppsummeringen hos ett ganske samstemt anmelderkorps etter Stein Torleifs konsert på årets Øyafesival i august.

 

Vi gleder oss veldig til å ta imot denne særegne artisten i et nært soloformat hos oss i februar

 

Dørene åpner kl 20.00

Alder: 18 år leg.plikt

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

    Stein Torleif Bjella: Intimkonsert med Stein Torleif Bjella  på House of Foundation

Andre kunder kjøpte også: