Intimkonsert med Thomas Dybdahl på House of Foundation, 2. mars 2018

Nylig slapp Thomas sist 7. soloalbum «The Great Plains» til fantastiske anmeldelser. 2. mars kommer han til House of Foundation for å holde en intimkonsert.

 

Gebyr på 19,- tilkommer på bestillinger fra 1-3 billetter


Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.

– Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet, og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå, forteller Thomas Dybdahl selv.

 

    Thomas Dybdahl: Intimkonsert med Thomas Dybdahl på House of Foundation, 2. mars 2018

Andre kunder kjøpte også: